Yritys

Tietoa meistä

Olemme saaneet Euroopan aluekehitysrahastolta avustusta yrityksemme kaapelinkäsittely laitteistoon vuonna 2021.

Uninova Oy:ssä on meneillään  hanke. Hankkeessa mm. nostetaan jalostusastetta uudistamalla konekantaa. Tavoitteena on ottaa käyttöön uusia työmenetelmiä, parantaa tuottavuutta ja kehittää laatua ja kilpailukykyä.

Koneinvestoinnin myötä pystymme lyhentämään hankintaketjua, nopeuttamaan tuotteiden valmistusta sekä parantamaan toimitusvarmuutta ja palvelukapasiteettia. Hankkeella tulee olemaan myös suotuisia henkilöstövaikutuksia.

Hankkeelle on saatu avustus Euroopan Unionin Euroopan aluekehitysrahastolta.

Laatutakuu

Uninova Oy henkilökunnalla on vuosikymmenien yhteenlaskettu kokemus metallien kierrätyksestä. Meidän osaavien käsien jälkeen maailma on vihreämpi.

Meille romu on arvokasta raaka-ainetta minkä jalostamisen me osaamme ja samalla edesautamme asiakkaitamme saamaan parhaan hinnan heillä syntyvistä romuista. Liity sinäkin entistä tyytyväisempien asiakkaittemme joukkoon ja yhdessä jalanjälkemme on huomattavasti vihreämpi.

Henkilökuntamme yhteenlaskettu ammattitaito vuosissa on pitkälle yli 100 vuotta. Olemme toimineet Haminan satamassa yli 10 vuotta. Uninova Oy on täysin Suomalainen yksityinen yritys ja olemme alamme johtava yritys Suomessa.

Tuotamme raaka-aineita sulattamoille, tehtaille ja muille metallin käyttäjille. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja helposti jatkokäsiteltäviä.